Mari publicatii ale lumii scriu despre protestul extraordinar al romanilor: „Doar AC/DC sau Andre Rieu au reusit sa adune atata lume”

news

Publicatiile The Guardian si New York Times scriu despre protestele din Romania, subliniind ca mii de persoane s-au strans pentru a manifesta contra coruptiei si legilor justitiei.

„Mii de romani au marsaluit pe strazile din Bucuresti sambata, intr-un protest fata de legile justitiei. Circa 50.000 de mii de oameni au mers spre Palatul Parlamentului, scandand si strigand ‘Hotii’. Protestatarii s-au contrat pentru putin timp si cu fortele de ordine la Piata Universitatii, in timp ce alte demonstratii au avut loc in marile orase ale Romaniei”, scrie The Guardian, preluand informatiile de la Reuters si Associated Press, informeaza news.ro.

In finalul articolului, The Guardian precizeaza ca Transparency International clasifica Romania printre cele mai corupte state din Uniunea Europeana.

Si publicatia New York Times scrie despre protestele de amploare din Romania, la care au participat sute de mii de oameni.

Screen Shot 2018-01-21 at 12.47.05

Proteste masive au avut loc la Bucuresti, acolo unde mii de oameni s-au strans in Piata Constitutiei, unde doar AC/DC sau Andre Rieu au reusit sa adune atata lume, a notat Deutsche Welle.

Si Al-Jazeera relateaza despre manifestatiile din Romania, unde peste „50.000 de oameni au marsaluit spre parlament din importanta Piata a Universitatii”.

Mii de persoane au manifestat, sambata, la Bucuresti si in alte orase din tara, impotriva legilor justitiei, a Codurilor penale, precum si fata de introducerea Declaratiei 600.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: