Marius Pieleanu anunta ca PSD a dat lovitura. Nu mai are nevoie si de parlamentarii ALDE

politica

Sociologul Marius Pieleanu, cunoscut pentru relatiile sale apropiate cu lideri ai PSD, a anuntat ca Liviu Dragnea a gasit deja zece parlamentari dispusi sa sara in barca social-democratilor pentru ca acestia sa aiba majoritate in Parlament. 

”PSD este serios, a confirmat si dupa alegeri ca-si doreste sa aiba, impreuna cu ALDE, o majoritate in Parlament. Astea sunt informatii de intoxicare din zona dreptei (n.r. cu privire la alianta ALDE cu PNL sau Calin Popescu Tariceanu premier). Calin Popescu Tariceanu, cel putin din informatiile mele, nu si-a manifestat nicio secunda intentia de a prelua acum PNL sau de a incalca intelegeri de dinaintea zilei votului cu PSD. In acest context, voiam sa va dau aceasta informatie: PSD are posibilitatea de a face si singur majoritatea guvernamentala”, a afirmat Marius Pieleanu la Antena 3.

El a tinut sa mentioneze ca aceasta miscare a PSD ”nu e o chestiune de a pune la indoiala seriozitatea ALDE, ci de practica politica: intotdeauna un partid are mai multe variante de raspuns”.

PSD mai are nevoie de 12 deputati si de 3 senatori pentru  avea majoritatea in ambele camere ale Parlamentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: