„Mars ma de aici!”. Berbeceanu, mesaj dur pentru PSD in cazul Alexandra: „Cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor sunt acum revoltati tocmai de vulnerabilitatile legislative”

news

Fostul comisar Traian Berbeceanu pune punctul pe i in ce priveste reactia autoritatilor guvernamentale in cazul crimei de la Caracal. El aduce aminte ca liderii PSD sunt cei care au „hacuit legislatia penala”.

„Cei care au transformat tara intr-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiti de cat sunt infractorii de periculosi.

Cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor sunt acum revoltati tocmai de vulnerabilitatile legislative.

Cei care au ridicat infractiunea la rang de demnitate publica sunt acum oripilati de ferocitatea infractorilor.

Incompetentii care au promovat incompetenti in cele mai importante functii din stat sunt cei care au sarit primii sa ceara demisii.

Fix aia sunt cei care ne vor cere inca o data votul! Mars ma de aici!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referitor la cazul adolescentelor disparute din Olt, ca i-a cerut ministrului de Interne sa mearga la fata locului si sa aiba cat mai repede concluziile anchetei. Dancila spune ca vor fi luate ”masuri foarte stricte”, iar cei care au gresit trebuie sa plateasca. ”Nu exista nicio scuza”, a spus Dancila, afirmand ca tragedia ”lasa o rana in inima fiecarui roman”.

”Foarte trist este ca, dincolo de cei care vor plati, dincolo de masurile pe care le vom lua – si vom lua masuri foarte stricte pentru ceea ce s-a intamplat – tragedia aceasta lasa o rana in inima oricarui roman si cred ca acest lucru nu il putem intoarce din pacate. Am cerut ministrului Afacerilor Interne sa mearga la fata locului, astfel incat sa putem sa avem concluziile acestei anchete cat mai rapid posibil”, a declarat, vineri, premierul Viorica Dancila, referitor la cazul din Olt.

Intrebata daca seful Politiei Romane ar trebui sa demisioneze, Dancila a spus: ”Vom vedea care sunt concluziile anchetei si va asigur ca vom lua masuri foarte stricte, masuri foarte ferme. Trebuie sa luam masuri foarte ferme in urma unei anchete pentru ca cei care au gresit trebuie sa plateasca, nu exista nicio scuza”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: