Martor la o intalnire intre Ghita si Andronic: Isi baga si isi scotea barbatia din Ponta

news

Un martor care a asistat la o intalnire intre Sebastian Ghita si Dan Andronic pe malul marii povesteste cum cei doi, patronul EVZ si fugarul care conduce RTV, incercau sa poarte o discutie departe de „inregistrarile ambientale ale procurorilor DNA”.

„Intr-o seara din vara anului trecut, in timp ce savuram o cafea la o terasa din portul Constanta si ma bucuram de privelistea apei zguduita de barcile pescarilor, l-am vazut pe Sebastian Ghita, care se plimba aproape la brat cu Dan Andronic.

Au trecut prin fata mea, mergand agale si fara griji. De fapt, cred ca nu se grabeau nicaieri pentru ca incercau sa poarte o conversatie ca oamenii simpli, fara inregistrarile ambientale ale procurorilor DNA. Imi aduc aminte ca Sebi gesticula din maini, isi scotea si isi baga barbatia in Ponta, iar Andronic fuma calm un trabuc si mai mult asculta decat vorbea. Dupa cateva minute s-au intors si i-am vazut de aproape pe acesti distinsi maestri: tanarul antreprenor si om politic roman de succes impreuna cu faimosul jurnalist si consultant politic de campanie electorala al politicienilor bogati si cinstiti”, scrie Ion-Constantin Solga intr-un articol pe Republica.ro.

Amintim ca, recent, ​patronul EVZ, Dan Andronic, a fost audiat, marti, la Inspectoratul General al Politiei Romane in legatura cu Sebastian Ghita. Presa a relatat, pe data de 15 martie, ca Ghita a fost localizat in Serbia, unde ar fi fost vizitat chiar de Dan Andronic.

Pe data de 10 ianuarie, Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, fiind dat in urmarire internationala din data de 5 ianuarie. Problema e ca Serbia nefiind in UE, Ghita ar trebui extradat, o procedura mai complicata, deoarece mandatul european de arestare poate fi pus in executare doar pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: