Masca devine obligatorie pe litoral, anunta prefectul Constantei. Turistii vor trebui sa poarte masca atunci cand sunt pe promenada

news

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu, a anuntat joi ca masca devine obligatorie pe litoral, incepand cu 1 august, in locurile aglomerate.

Decizia a fost luata in unanimitate de membrii Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta. Masca va fi obligatorie in intervalul 18.00 – 24.00.

Potrivit reglementarii, masca de protectie va trebui purtata inclusiv la o promenada pe faleza, definita ca spatiu unde se formeaza aglomerari.

De la 1 august, masca de protectie este obligatorie in judetul Constanta in spatiile deschise in care se formeaza aglomerari: piete, oboare, targuri, curtile exterioare lacaselor de cult, peroanele garilor, statiile de autobuz.

In ceea ce priveste programul teraselor si cluburilor, prefectul a precizat ca in hotararea de guvern se mentioneaza ca acesta va fi limitat in zonele cu risc ridicat si ca asteapta stabilirea criteriilor pentru aceasta masura. Prefectul a spus ca in judetul Constanta numarul cazurilor noi de infectari cu coronavirus a scazut.

Mai mult despre: ,

Comentarii: