Constanta ramane fara saltimbanc. Ii va lua locul Berlusconi?

opinii

Campania de “inlocuire totala a clasei politice” a mai facut o victima. Radu Mazare a anuntat cu lacrimi in gat ca va renunta la primaria din Constanta.

Cu siguranta ca autorul teoriei privind “distrugerea” clasei politice, Victor Ponta, este la randul lui distrus. Oare mai are PSD vreun om de asa mare valoare care sa se ridice la inaltimea, fara sa atarne de zmeu, a lui Radu Mazare?

S-o gasi oare vreun membru de partid, dintre cei 500.000 ai PSD, care sa intruchipeze atatea personalitati intr-una singura? Sa fie si Hitler si Che Guevara, sa fie si sultan si Stefan cel Mare, sa fie si faraon si socialist cu basca-n cap?

Din pacate pentru partid,  marti seara, Mazare a ajuns sa-si joace si ultimul rol. Mascat in babuta vaduva cu sapte copii acasa plus alti cinci la spital, el nu mai stia cum sa cerseasca un firfirel de bunavointa din partea judecatorilor. Sa-l lase sa plece in pace, caci a “obosit” si nici la primarie nu mai vrea.

Cel mai probabil Mazare se va alege cu un costum gratuit din partea statului pentru o perioada lunga de timp si cu admiratori la fel de vargati pe post de asistente in chiloti.

Intrebarea grava si dureroasa este cine ar putea urma unei asemenea personalitati, dacar ar fi sa dam glas ingrijorarilor lui Victor Ponta. Caci asa spunea duminica seara, ca dupa “distrugerea” actualei clase politice, trebuie “sa ne gandim cum vin oameni politici mai buni”. Si tot el dadea raspunsul, caci a fost in Italia unde a “invatat despre mani pulite”, operatiunea care a inlocuit “toata clasa politica si toata clasa economica” din Peninsula.

“Rezultatul a fost ca a venit Berlusconi”, a pus Ponta punctul pe i.

Hmmm, cam ce ar putea sa urmeze mai rau dupa Mazare, sa fie un Berlusconi al incompetentei, frivolitatii si grandomaniei? Poate doar cineva care este in acelasi timp timp si premier si lider de partid si deputat si procuror si doctor si copilot si aparator al justitiei si luptator contra justitiei care-i decimeaza septelul de partid. Sunt, insa,  ceva indicii ca pentru un astfel de Berlusconi, Constanta e mult prea mica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: