Categories: politica

Mazare s-a suparat RAU: „Asta e motiv sa ma dea afara din partid?”

Radu Mazare a anuntat, miercuri seara, ca va renunta nu numai la functia de primar al Constantei ci si la cea de membru al PSD.

“As vrea sa-mi dau demisia si vreau sa fac lucrul asta curand. Nu ma intreba ce inseamna curand, daca intr-o zi, doua, dar e o chestiune, cred eu, de saptamani, de luni.

Acelasi lucru vreau sa-l fac si de la partid. Pai ce, sa ajung eu sa ma puna aia de la Bucuresti sa ma dea afara ca ma ancheteaza un procuror? Pai uite, cum m-a anchetat procurorul, m-a si bagat la beci de doua ori dupa care am venit sa vorbesc cu voi. Asta e motiv sa ma dea afara din partid? Eu stiu ca toti suntem nevinovati pana la o hotarare definitiva. Dar sa ramana domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor, si eu sa raman cu viata mea. Am si eu dreptul la viata mea”, a declarat Radu Mazare, citat de Mediafax.

Mazare a mentionat ca ultimul dosar in care este anchetat ”i se trage” de la fostul sef al ANI Horia Georgescu, care a facut sesizare la DNA.

“Acum m-a vrut la arest cine se gaseste la arest in momentul asta, domnul Georgescu de la ANI pentru ca dosarul este facut in urma reclamatiei pe care a facut-o dumnealui ca si sef, si ca inspector, va aduceti voi aminte ca v-am zis, o cucoana care a lucrat in Primarie, pe care am dat-o afara, i-am imputat niste bani si atunci s-a hotarat sa se razbune. Asa e viata, bagati bine la cap, sa stiti, faci bine, bine gasesti, vrei sa faci rau, la un moment dat se intoarce”, a declarat Mazare.

Primarul municipiului Constanta a fost retinut luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru trei fapte de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, si doua fapte de conflict de interese.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2006 – 2009, Radu Mazare, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat si primit circa doua milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri in Constanta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

O oră ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

13 minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

O oră ago