news

Medic de la „Matei Bals”: „Terminati cu vitamina C, o tampenie colosala. Nu face decat sa potenteze efectul virusului”

Un medic de la Institutul Matei Bals ii indeamna pe romani sa nu mai consume vitamina C pentru a preveni infectarea cu coronavirus intrucat efectul ar fi chiar invers in caz de infectare.

Mesajul medicului este transmis de cunoscuta jurnalista Ioana Ene Dogioiu.

„Mi-a explicat acum un medic de la Bals: terminati cu vitamina C, o tampenie colosala si periculoasa! Bolnavilor li se inflameaza oribil plamanii si nu mai pot respira fara suport. De ce? Pentru ca sistemul imunitar are o reactie extrema in fata virusului necunoscut. Copiii fac forme usoare pentru ca sistemul imunitar e inca slab. Ce face vitamina C? Biciuieste sistemul imunitar sa fie si mai reactiv deci potenteaza efectul virusului”, a scris Dogioiu pe Facebook.

O femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani sunt cele mai recente cazuri de coronavirus confirmate in Romania, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Numarul total al celor infectati este de 45.

Femeia de 63 de ani este contactul unei alte femei, de 35 de ani, care a calatorit in Israel si s-a intors in Romania pe 29 februarie.

Barbatul, asimptomatic, este din Bucuresti, fiind contact direct cu fiul pacientului confirmat pozitiv care a fost internat la Spitalul „Dimitrie Gerota”.

Farmaciile au fost luate cu asalt, miercuri, pe masura ce apareau informatii despre noi cazuri de infectare cu coronavirus. In Bucuresti erau cozi lungi la numeroase farmacii.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

24 de minute ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

49 de minute ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

2 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

3 ore ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

20 de ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

21 de ore ago