Medic roman din SUA, sfaturi pentru cei infectati cu coronavirus: „Oamenii sa isi clateasca gura cu apa la fiecare 10-15 minute, dupa aia sa inghita apa pentru ca in stomac este foarte mult suc gastric, cu aciditate mare, si omoara toti virusii”

news

Ion Alexie, medic roman specialist de boli infectioase, stabilit in Las Vega (SUA), ii indeamna pe cei infectati cu coronavirus sa bea apa des, pentru a impiedica astfel virusul sa ajunga in plamani. „Este bine ca oamenii sa isi clateasca gura cu apa la fiecare 10-15 minute, dupa aia sa inghita apa pentru ca in stomac este foarte mult suc gastric, cu aciditate mare, si omoara toti virusii”, afirma medicul intr-o inregistrare postata pe YouTube.

„COVID se multiplica foarte mult in faringe, la niste cantitati imense. De aceea, cand lumea stranuta sau tuseste si poate chiar si cand vorbeste elimina virusul si alte persoane pot fi infectate. Aceasta este cauza pentru care acest virus a scapat de sub control.  Toti epidemiologii si toti oamenii de stiinta au crezut ca daca este tot un coronavirus, la fel ca si SARS, se va comporta la fel si nu si-au dat seama ca inainte ca pacientul sa developeze simptomele de boala el deja avea o cantitate foarte mare in naso-faringe si raspandea virusul la foarte multa lume.

Cand  incepea pacientul sa aiba simptome de boala deja era tarziu pentru ca infectase foarte multi oameni. Acest lucru se poate vedea in Italia.

Pentru acest motiv, pentru ca virusul este in cantitati foarte mari in faringe, este bine ca oamenii sa isi clateasca gura cu apa la fiecare 10-15 minute, dupa aia sa inghita apa pentru ca in stomac este foarte mult suc gastric, cu aciditate mare, si omoara toti virusii. Daca pacientul nu-si clateste gura cu apa, ii da timp virusului sa se multiplice in naso-faringe si acesta incet va cadea in plamani si va face pneumonie si pacientii, mai ales cei batrani si cu probleme de sanatate, vor muri asa cum se intampla in Italia”, a explicat doctorul.

Ion Alexie este medicul care l-a tratat pe Mihai Nesu in Statele Unite.

Mai mult despre:

Comentarii: