„Melescanu este o trompeta jalnica a PSD-ului”. Liderii ALDE descopera pe cine au avut in mijlocul lor

politica

Ion Popa a declarat ca Teodor Melescanu este ipocrit atunci cand sustine ca din cauza altcuiva ALDE a ramas fara grupuri parlamentare, deoarece el este principalul „tradator” responsabil de acest lucru. Senatorul a precizat ca Melescanu a devenit „o trompeta jalnica a PSD-ului”.

„Faptele vorbesc de la sine! Teodor Melescanu este ales presedinte al Senatului cu voturile PSD pe 10 septembrie. In acel moment, domnul Melescanu s-a autoexclus din ALDE si a pus umarul la desfiintarea grupului parlamentar de la Senat. Cinci deputati, in frunte cu tradatorii si ahtiatii dupa functii Gavrilescu, Cupa si Baisanu, demisioneaza pe 16 septembrie din grupul ALDE contribuind la desfiintarea grupului de la Camera Deputatilor”, a scris Ion Popa, sambata, pe Facebook.

Senatorul, membru al ALDE, a adaugat ca Teodor Melescanu arata acum la batranete o mostra „de cea mai buna calitate a parvenitismului politic”.

„Cat de ipocrit sa fii si sa vii acum sa spui ca din cauza altcuiva ALDE nu are grupuri la Senat si Camera Deputatilor in afara de tradatorii in fruntea carora te afli? Probabil atat de ipocrit si lipsit de orice fel de scrupule precum Teodor Melescanu, cel care la batranete ne arata o mostra de cea mai buna calitate a parvenitismului politic”, a precizat Popa.

Acesta a mai spus ca este chiar prea mult si pentru actualul presedinte al Senatului sa sustina ca altcineva e de vina pentru situatia ALDE in Parlament, cand alaturi de PSD acesta a participat la destructurarea ALDE.

„Dupa ce ti-ai primit argintii de la PSD, dupa ce ai participat la strategia de destructurare a ALDE, sa vii sa arunci vina pe altcineva pentru situatia ALDE din Parlament mi se pare deja prea mult din partea lui Teodor Melescanu. Insa, tradatorul tot tradator ramane, nu ai ce sa ii ceri”, a explicat Ion Popa.

Senatorul neafiliat mai afirma ca Teodor Melescanu din PDSR a plecat si in PSD s-a intors, respectiv acolo unde ii este locul.

„Melescanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai sai (un june al politicii, ce mai!), o trompeta jalnica a PSD-ului. Dar asta e atunci cand te intorci la origini, incepi sa ai comportamentul specific Vioricai Dancila si al altora de langa ea. Din PDSR a plecat Melescanu, in PSD s-a intors. Felicitari, stimabile! Te-ai intors acasa, acolo unde ti-e locul. Dar pentru cat timp? Cat va mai dura pana la urmatoarea tradare?”, a conchis Popa.

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, fiind propus de PSD. ALDE a decis excluderea acestuia din partid, alaturi de Gratiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa, cei trei acceptand functii in Guvernul Dancila.

Toti patru au anuntat ca vor contesta decizia ALDE in instanta.

Mai mult despre:

Comentarii: