Merkel nu se lasa. Despre IMIGRANTI: „Oportunitatile sunt mult mai mari decat RISCURILE”

externe

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a continuat, joi, la summitul UE privind criza refugiatilor sa isi apere deciziile prin care a incurajat venirea imigrantilor.

Ea a afirmat dupa summit ca Uniunea Europeana trebuie sa aprobe o solutie permanenta privind cotele pentru distribuirea refugiatilor, subliniind ca oportunitatile oferite de imigranti depasesc riscurile.

„Uniunea Europeana trebuie sa aprobe un sistem permanent pentru distribuirea corecta a refugiatilor in statele membre UE. Decizia privind cotele de distribuire a 120.000 de refugiati este un semn de unitate, dar acesta este doar primul pas”, a declarat Angela Merkel, potrivit site-ul agentiei AP.

„Europa inca este foarte departe de locul in care trebuie sa ajunga in gestionarea situatiei imigrantilor”, a subliniat cancelarul Germaniei. „Oportunitatile oferite de imigratie sunt mult mai mari decat riscurile, trebuie sa le recunoastem si sa le folosim”, a recomandat liderul de la Berlin, criticata pentru abordarea prea flexibila fata de primirea extracomunitarilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: