Categories: politica

Mesaj de ultima ora al presedintelui Iohannis, PSD nu va reusi sa-si faca de cap: „Progresele facute pana acum nu trebuie incetinite, ci continuate cu determinare si responsabilitate”

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, la sfarsit de an, in care atrage atentia ca nu va permite ca progresele facute pana acum sa fie incetinite. Ma multe surse politice au anuntat ca PSD pregateste impreuna cu ALDE un asalt asupra justitiei.

„Progresele facute pana acum nu trebuie incetinite, ci continuate cu determinare si responsabilitate”, spune Iohannis intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

„Dragi romani, fie ca traiti in tara sau sunteti plecati peste hotare, nu va pierdeti increderea in Romania! Mai avem inca multe de facut, dar am speranta ca, impreuna, vom reusi! La multi ani tuturor si un An Nou fericit!”, isi incheie presedintele mesajul.

Liviu Dragnea are de gand sa-si numeasca avocatul, Marian Nazat, ca ministru al Justitiei. Nazat va fi om de baza intr-un plan pus la cale de PSD si ALDE de a da o lege de amnistie, care ii va permite mai apoi lui Liviu Dragnea sa ajunga premier. Potrivit unor surse politice, Daniel Chitoiu, viitor ministru al Economiei, a pregatit deja un proiect de lege privind amnistierea faptelor comise fara violenta, cu pedepse sub 5 ani.

Informatiile privind legea de amnistiere au fost confirmate si de Ludovic Orban, intr-o emisiune la Antena 3. „O sa vedeti, vor da o amnistie”, a spus Orban.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

4 minute ago

Cu o vechime in munca de 42 de ani, dintre care zece ca presedinte, Klaus Iohannis ar putea avea o pensie de aproape 9.000 de lei

In varsta de 65 de ani, Klaus Iohannis are o vechime in campul muncii de…

35 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

50 de minute ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

O oră ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

O oră ago

Statele Unite au acuzat Rusia ca ar fi folosit agenti chimici interzisi in razboiul din Ucraina

Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand…

2 ore ago