Mesaj dur de la Bruxelles, dupa ce un roman a fost injurat de un deputat PSD: „Golania politica nu este de acceptat in niciun stat membru al UE” – Video

politica

Europarlamentarul Siegfried Muresan solicita demisia din Parlament a┬ádeputatului PSD de Hunedoara Laurentiu Nistor. Acesta l-a injurat, joi, pe un cetatean care a strigat „Infractorule!” in orezenta lui Dragnea.

„Cer demisia din Parlament a deputatului PSD de Hunedoara Laurentiu Nistor care si-a insultat ieri public un alegator chiar in propria circumscriptie electorala, doar din dorinta de a-i face pe plac sefului de partid, presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu este permis, ca deputat care ai jurat credinta tarii si cetatenilor ei, sa te adresezi astfel unui cetatean chiar din circumpscriptia in care ai fost ales. Judetul nostru merita sa fie reprezentat in Parlament de oameni integri si de onoare care se lupta pentru binele propriilor alegatori, nu-i insulta ca pe stadion.

Demisia in acest caz este un gest minim pentru un parlamentar dintr-o tara membra a Uniunii Europene (UE). Golania politica nu este de acceptat in niciun stat membru al UE pentru ca un politician care-si arata, cu atat mai mult public, dispretul fata de un cetatean nu poate fi un politician care sa lucreze in folosul oamenilor pe care ii reprezinta si pe care trebuie sa-i slujeasca. Acest domn nu mai poate reprezenta nicio zi hunedorenii in Parlament”, se arata intr-un mesaj al lui Siegfried Muresan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: