Mesaj extrem de dur de la Bruxelles, Juncker avertizeaza autoritatile de la Bucuresti: „Romania are o mare problema cu coruptia, este mai putin pregatita decat Bulgaria sa intre in Schengen”

news

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, a declarat marti, la Bruxelles, la intalnirea Tinerilor Parlamentari ca “Romania este mai putin pregatita decat Bulgaria sa intre in Schengen pentru ca are o mare problema cu coruptia.”

Declaratia lui Juncker a fost redata de deputatul USR Cosette Chichirau, care a participat la aceasta intalnire.

„Juncker acum la Comisia Europeana: ‘Romania este mai putin pregatita decat Bulgaria sa intre in Schengen pentru ca are o mare problema cu coruptia’”, informeaza Chichirau.

La intalnirea cu Juncker a fost prezent si ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu.

Tot marti, la Bruxelles s-a aflat si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care s-a intalnit cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans pentru a discuta despre legile justitiei. Toader a plecat pe ascuns din Romania, intrevederea nu a fost anuntata public, asa cum ministrul proceda de obicei.

Citeste si: Tudorel Toader s-a dus pe ascuns la Bruxelles, sa nu afle Dragnea si Tariceanu. Intalnire pe tema legilor justitiei cu Frans Timmermans

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: