Mesaj puternic de la Bruxelles pentru parlamentarii PSD: „Ganditi-va la umilintele la care ati fost supusi!”

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan le-a transmis marti un mesaj social-democratilor in care le aminteste de „umilintele” la care au fost supusi in aceste luni si le solicita sa puna „dorinta de a nu-i dezamagi pe cei de acasa” mai presus decat frica.

„Ganditi-va, dragi colegi parlamentari, la umilintele la care ati fost supusi in aceste cateva luni de zile. Cati ati avut ocazia sa vorbiti cu un ministru? Sau cati dintre voi au avut dreptul sa ridice o problema?

Sa spuna conducerii ca are alta opinie? Sa depuna amendamente la bugetul pentru 2017 si la alte legi importante? Oameni de vaza ai acestei tari, in care sute de mii de romani si-au pus sperantele, ati fost redusi de un singur om la o simpla masa amorfa de manevra si de vot. Am inteles ca a incercat sa va invete numele in timpul mesei de duminica seara.

Nu-i prea putin? Oare nu-i prea tarziu? Eu va stiu pe multi dintre voi si am incredere ca onoarea, mandria de a face ceea este corect, dorinta de a nu-i dezamagi pe cei de acasa, vor invinge frica”, a scris Catalin Ivan pe pagina de Facebook.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu este votata miercuri in plenul reunit al Parlamentului. Calculele sunt facute de ambele parti si amandoua lasa impresia ca detin cifra corecta. Si totusi, va pica sau nu Cabinetul Grindeanu?

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: