Mesajul ironic al lui Basescu catre Dragnea: Daddy, opreste-o pe Olguta du-te cu Dancila la Belina pentru ca sunteti incompetenti sa conduceti Romania

politica

Fostul primar general Traian Basescu cere suspendarea „revolutiei fiscale” si ii recomanda lui Liviu Dragnea sa o opreasca pe Lia Olguta Vasilescu de la „revolutia pensiilor”, iar pe noul premier, Viorica Dancila, sa o duca la Belina.

„Daddy, e groasa (MA) cu revolutia ! Doamne ce harababura cu “revolutia fiscala”. In mod repetat, in Parlament dar si in spatiul public am cerut guvernantilor sa opreasca “revolutia fiscala” pe care am considerat-o si inoportuna si insuficient pregatita.

1.Inoportuna pentru ca nimic nu justifica schimbarea fiscalitatii atunci cand economia inregistreaza o crestere a PIB de 7 la suta.

2.Insuficient pregatita, pentru ca guvernantii nu au inteles efectele modificarii legislatiei pe care le-au trambitat pe toate televiziunile, fara sa priceapa nimic din ce spun, ceea ce acum, cand afla de la televizor efectele a ceea ce au facut, au pur si simplu socuri.

Ii socheaza efectele noii legi a salarizarii prin care pentru sute de mii de salariati din sectorul privat si de la stat scad salariile in loc sa le cresca cu 25 la suta cum trambita vajnica pafarista Olguta ;

Ii socheaza ca transferul contributiilor in salariul brut al salariatului a fost refuzata de foarte multe firme care nu au inregistrat noile contracte individuale de munca in REVISAL ;

Ii socheaza ca multe administratii locale nu-si pot plati salariatii ;

Ii socheaza ca Declaratia 600 este inaplicabila iar o buna parte din cetateni raman fara asigurari de sanatate;

Ii socheaza ca split tva are efecte contrare si nu stimuleaza deloc plata obligatiilor la stat de catre evazionisti;

Ii socheaza ca bugetele administratiilor locale au fost drastic micsorate, diminuand masiv investitiile ;

Ii socheaza faptul ca toti cei care lucreaza cu jumatate de norma pentru a-si completa veniturile sunt pur si simplu spoliati de bruma de bani pe care o obtin muncind suplimentar ;

Ii socheaza ca administratia centrala nu este pregatita sa puna in aplicare “revolutia” lui Daddy, Vilcov si Olguta, iar biata Vasilica asteapta lumina de la Teodorovici care le va amesteca si mai tare pe toate”, scrie Traian Basescu pe Facebook.

Fostul presedinte recomanda suspendarea imediata a intregii legislatii care vizeaza “revolutia fiscala”, inclusiv noua lege a salarizarii si modificarile la Codul Fiscal .

„Daddy n-ar fi mai bine sa-ti iei Guvernul si in frunte cu Vasilica sa va retrageti la pescuit la Belina ? Nu de alta, dar la pescuit poate sunteti competenti in timp ce la guvernare sunteti INcompetenti.

PS – Daddy, opreste-o pe Olguta cu <revolutia> pensiilor ca cine stie ce nazdravanie iese si din asta”, mai scrie Traian Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: