Mesajul unui PREOT revoltat: „Va purtati ca niste demoni, avand pe Dumnezeu in cuvinte”

news

Preotul sucevean Vlad Andrei Cruciatu, de la parohia „Sf. Parascheva” din Bogdanesti, a postat un mesaj de revolta pe Facebook, dupa ce a vazut afirmatiile unor pretinsi credinciosi ortodocsi care ii batjcoreau pe cei morti in incendiul de la Colectiv pentru ca sarbatoreau Halloween si ascultau „muzica satanista”.

„Ultimele evenimente, oricat de tragice ca dimensiuni ar fi, nu ma pot intrista mai mult decat atitudinea unor crestini ortodocsi, si nu numai. Batjocoresc fara nici un pic de rusine moartea groaznica a unor oameni. Indiferent cine ar fi acei oameni, ce au facut, un bun crestin nu se poate bucura grotesc de moartea unor fiinte, unor creatii ale Domnului.

Nu stiu acum cine-s mai rai, cei care-si pun masti cu demoni, ori cei care se comporta ca niste demoni, tot avand pe Dumnezeu in cuvinte.

Cine-s mai rai? Cei ce sarbatoresc Halloween-ul sau cei arunca cu dispret si batjocora in moartea unor oameni, profitand de tragedie sa-si exprime propriile idei.

Indiferent pentru ce militezi, astazi trebuie sa invatam sa ne apropiem aproapele, sa fim oameni, inainte de toate. Este un comportament nerusinat si josnic! Sa ne rugam pentru cei plecati dintre noi, nu sa-i judecam noi, pamantenii!”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: URA fata de victimele de la Colectiv: „Sarbatoreau moartea si FOCUL iadului si au primit sansa sa o faca in direct”

Sute de mesaje de satisfactie sau chiar ura fata victimele tragediei de la Clubul Colectiv sunt postate pe Facebook, in care se sustine ca drama a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Exemple de postari care au inundat netul:

Goodbye halloween! Treziti-va dragii mei si lepadati-va de lucrari care va arunca in flacari..

Aceasta zi demonica a adus moartea multor oameni nevinovati, aceasta „sarbatoare” de cacat nu ne prieste noua romanilor, deci interziceti holloween, nu mai copiati dupa americani ca numai rautati sunt in „lumea lor”. Avea Ceausescu dreptate de tot punea embargoul in SUA, ura America

Pe cine cheama dracii da putea sa fie acolo corect

Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: