„Mi-e pur si simplu scarba”. Anuntul lui Dragnea privind organizarea unui „foarte mare miting” la Bucuresti declanseaza reactii dure

news

Elena Calistru, coordonatoare Funky Citizens, un ONG foarte activ in Bucuresti, isi manifesta revolta fata de modul in care PSD divizeaza din nou societatea romaneasca prin organizarea unui mitind de sustinere a familiei traditionale.

„Eu nu sunt in stare sa il judec pentru iubita care i-ar putea fi fiica. Pentru ca nu imi pasa ce face omul in patul lui. Si nici lui nu ar trebui sa ii pese de ce se intampla in paturile noastre”, tine sa mentioneze Calistru intr-un text dur publicat pe Facebook.

„Of, sfanta ipocrizie! ‘Un mare miting’ pentru sustinerea familiei traditionale.

Din cauza ca nu avem in constitutie familia traditionala se moare in spitale.
Din cauza asta se pleaca pe capete din tara.
Din cauza asta se prabusesc tavane in scoli.
Din cauza asta nasc fetite de 12 ani.
Din cauza asta sunt femei batute in fiecare zi.
Din cauza asta nu avem autostrazi.
Din cauza asta respiram aer plin de noxe.
Din cauza asta facem slalom printre gropi.
Din cauza asta pensionarii mananca salam la felie.

Dar bine ca toate aceste lucruri se vor rezolva odata cu faptul ca presedintele celui mai mare partid aflat acum la guvernare si care a guvernat (sub o forma sau alta) cei mai multi ani post-revolutie si-a dat in sfarsit seama care e problema.

Eu nu sunt in stare sa il judec pentru iubita care i-ar putea fi fiica. Pentru ca nu imi pasa ce face omul in patul lui. Si nici lui nu ar trebui sa ii pese de ce se intampla in paturile noastre.

Dar in momentul in care cineva aflat la putere nu are responsabilitatea de a nu folosi teme care vor duce si mai tare la divizare pentru interese meschine, mie imi vine greata.

Pentru ca unul din motivele pentru care am avut mereu speranta ca tara asta se va face candva bine este tocmai faptul ca am reusit mereu sa gasim mici insule in care oricat de nasoala ar fi fost guvernarea ne-am fi putut refugia.

Acum marele partid vrea sa intre si in familiile noastre. Nu i-a ajuns ca ne-a facut toate aceste lucruri fabuloase in spatiul public. Trebuia el sa intre neaparat si in spatiul privat.

Sunt lucruri care nu se fac. Indiferent cat de golani am fi. Sunt locuri in care nu te duci, linii peste care nu treci. Acesta este unul dintre ele.

Imi pare rau, dar nu am sa las ca un partid sa imi defineasca si familia, traditionala sau nu. Nici macar in cazul in care foloseste acest mesaj doar ca pretext pentru a putea face la umbra scandalului alte mizerii. Mi-e pur si simplu scarba”, a scris Calistru.

PSD a decis sa organizeze un mare miting pentru sustinerea ”familiei traditionale”, a anuntat, luni, presedintele partidului, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National.

”Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale, pentru a nu exista niciun echivoc in abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a spus ca va fi ”un miting mare, foarte mare, la Bucuresti”.

Intrebat de ce a decis PSD sa organizeze acum acest miting, Dragnea a raspuns: ”Pentru ca suntem pe ultima suta de metri de a adopta in Senat modificarile la Constitutie. De asta, pentru ca acum este subiectul”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: