Migrantii, noi abuzuri sexuale asupra femeilor din Germania: „Toate sunteti curve, meritati sa fiti eradicate”

externe

Mai multi barbati de origine irakiana au fost retinuti de politia germana, fiind suspectati de agresiune sexuala asupra unor femei.

Politia a retinut trei irakieni care au acostata mai multe femei intr-o statie de tren din Berlin. Incidentul a avut loc duminica dimineata, in jurul orei patru, noteaza Daily Express.

Barbatii le-au cerut femeilor sa danseze cu ei, pentru ca acestia sa se poata apropia de ele. Politia federala spune ca acestia au incercat sa mangaie sanii si alte zone intime ale femeilor agresate.

Irakienii, cu varste cuprinse intre 20-26 de ani, au fost arestati si eliberati apoi, in asteptarea unor investigatii suplimentare. Politia face un apel catre femeile agresate, pentru a veni la politie si a depune plangere impotriva atacatorilor.

Acesta este cel mai recent caz dintr-o serie de alte atacuri sexuale recente care implica migranti. In ultimele saptamani, tot mai multe rapoarte ale politiei indica cresterea numarului de atacuri sexuale ale migrantilor asupra femeilor, in bazinele de inot din intreaga Germanie.

La inceputul saptamanii trecute, de pilda, un grup de barbati musulmani a abuzat verbal mai multe femei care faceau plaja in Strandbad Xantener Sudsee, Geldern, Renania de Nord-Westfalia.

„Au spus ca toate femeile sunt curve si ca ne-ar eradica pe toate”, a declarat una dintre martore. Au existat, de asemenea, o serie de atacuri sexuale la festivaluri din Germania. Optsprezece cazuri de agresiune sexuala sunt investigate de politia federala, dupa un festival in aer liber care a avut loc in Bremen la inceputul lunii iulie.

In acest caz, politia a arestat sase supecti, mare parte dintre acestia fiind refugiati din Afganistan. Sunt investigate si alte plangeri ale unor femei, care sustin ca au fost agresate sexual la festivaluri din Darmstadt si Berlin, in luna mai a acestui an.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: