Mihai Gadea ne bombardeaza mintile cu inca un „abuz al justitiei”. Cum sa faci puscarie pentru furtul unei bucati de gard?

news

Mihai Gadea incearca, din nou, la „Sinteza Zilei” sa aduca in fata telespectatorilor cazuri care implica asa-zise abuzuri ale justitiei. De aceasta data, pe Antena 3 si-a gasit locul o tanara de 22 de ani care se pregateste sa intre la puscarie pentru furt.

Cazul, prezentat intai la Antena 1, in cadrul emisiunii Acces Direct a fost preluat de Mihai Gadea si transformat in drama nationala.

Mihai Gadea a prezentat la ”Sinteza zilei” drama unei mame de doar 22 de ani care se pregateste sa-si paraseasca ce are mai de pret pe lume, copilul de doar 1 an, pentru a merge la inchisoare. A fost condamnata pentru furt calificat din cauza ca a furat o plasa de sarma, prejudiciul fiind calculat la 18 lei.

„Ea este Iulia, o tanara mamica de doar 22 de ani si are o poveste foarte trista. De disperare, in urma cu trei ani, a furat o bucata de gard pentru a-si hrani familia: o mama bolnava si o sora mai mica. Acum trebuie sa plateasca cu libertatea. Tanara de 22 de ani a fost mereu stalpul familiei. Nu si-a imaginat ca pentru o bucata de gard va trebui sa plateasca un pret atat de mare. A primit o condamnare la inchisoare de 1 an si 2 luni.

Bunica Verginica, mama ei, era pe moarte atunci cand fiica sa a facut gestul pe care acum il regreta cu toata fiinta ei. Ei a vrut sa-i duca o paine”, scrie Antena 3 pe site-ul propriu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: