politica

Mihai Tudose isi pregateste evadarea din PSD. Pentru inceput il ia peste picior pe seful partidului, Liviu Dragnea

Fostul premier Mihai Tudose a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu ocazia Zilei Copilului. Intrebat de un internaut daca chiar el este cel care posteaza pe reteaua de socializare, Tudose a raspuns „Ar trebui sa pun tot o poza cu Dragnea in masina?”, facand aluzie la momentul pariului dintre liderul PSD Liviu Dragnea si un cetatean, cand Dragnea a postat intr-un comentariu o poza cu el din masina pentru a dovedi ca el este cel care scrie pe Facebook.

„Indiferent de varsta, fiecare om pastreaza in adancul sufletului o mica parte a copilului care a fost candva. La multi ani tuturor copiilor!”, este mesajul lui Tudose de Ziua Copilului.

Un internaut l-a intrebat intr-un comentariu daca chiar el este cel care posteaza pe Facebook: „Sa fac o gluma. Chiar dumneavoastra sunteti cel care postati, ori este cineva care o face in numele dumneavoastra? Cine stie… poate aveti ceva mici de dat si dumneavoastra. Eu aduc mustarul”, a scris barbatul.

In replica, fostul premier l-a intrebat daca ar trebui sa puna tot o poza cu Liviu Dragnea in masina, facand aluzie la momentul in care un internaut a pus pariu cu Dragnea ca daca liderul PSD isi scrie singur postarile de pe Facebook, ii va da naveta de bere.

„Si cum ar trebui sa dovedesc ca sunt eu cel care posteaza…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui sa pun tot o poza cu Dragnea in masina? O zi frumoasa, la multi ani!”, a fost raspunsul lui Tudose, citat de news.ro.

Liderul PSD Liviu Dragnea a castigat luna trecuta un pariu cu un internaut care l-a provocat pe pagina sa de Facebook, intr-un comentariu la postarea prin care Dragnea se declara nemultumit ca nu se poate plati taxa la Fetesti prin SMS, sa arate dovada printr-un selfie ca el isi scrie singur postarile. Liderul PSD a postat imediat o fotografie cu el la volan, intreband „cum ramane cu naveta de bere” promisa si spunand ca il asteapta lunea viitoare la sediul PSD din Kiseleff pentru a aduce berea, iar el va veni cu micii. Dragnea a precizat atunci ca toate mesajele i le dicteaza iubitei sale, Irina, care le posteaza, pentru ca el conduce masina.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

5 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

6 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

6 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

6 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

7 ore ago