Mihail Neamtu s-a LASAT de politica. Motivul acestei decizii radicale

politica

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a anuntat, pe Facebook, ca se retrage din functie. El urmeaza sa devina tata.

„Exista momente in viata cand ierarhia prioritatilor noastre se reseteaza. O intamplare fericita petrecuta-n familia mea face obligatoriu acest anunt. Sunt astazi sot si viitor tata, ceea ce n-am fost in perioada fierbinte de structurare a miscarii Noua Republica.

Trei ani de viata adulta i-am dedicat, cu timp si fara timp, vietii in Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri. De astazi, 16 martie 2015, renunt la functia de Presedinte al singurului partid romanesc afiliat inca din 2013 la Alianta Conservatorilor si a Reformistilor Europeni.

(…) Cu siguranta, exista si umbre sau nereusite incluse in mandatul meu de Presedinte exercitat oficial pe durata a 32 de luni (mai putin de trei ani consecutivi). Regret sincer toate erorile de calcul sau judecata pe care le-am facut ca lider de partid. Sunt la inceputul  unui proces de invatare care sper, din tot sufletul, sa nu se termine niciodata!

(…) In ceea ce ma priveste, raman simplu membru al Partidului si voi sustine mai departe, in spatiul public sau privat, valorile noastre fondatoare: libertatea, dreptatea, munca, familia, credinta”, este anuntul surprinzator facut de Mihail Neamtu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: