Mihalache, despre fostul sau prieten Ponta: „Ipocrit si mincinos. Nu vreau sa dezvalui mailurile primite”

news

Seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a comentat sambata seara declaratiile contradictorii aparute intre Klaus Iohannis si Victor Ponta pe tema majorarii salariilor demnitarilor.

„Ecuatia este foate simpla. Exista la un moment dat un consens intre institutii, acest consens a fost rupt din motive pozitionale, criza politica si punct. (…) Exista o zona de populism si incorectitudine care nu poate fi plasata in curtea presedintelui Klaus Iohannis, ci in alte curti”, a declarat Mihalache, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Potrivit lui Mihalache, fostul premier interimar Gabriel Oprea a avut „o conduita corecta”. „Incorecta mi se pare atitudinea lui Victor Ponta, nu-mi plac ipocrizia si minciuna”, a adaugat seful cancelariei prezidentiale.

Acesta a reiterat ca ideea apartine lui Victor Ponta si ca Executivul condus de acesta a trimis Cotroceniului inca de la inceputul anului o grila de salarizare.

„E o discutie care dateaza de la inceputul acestui an, nu as vrea sa fiu nevoit sa dezvalui e-mailurile primite de mine”, a conchis seful cancelariei prezidentiale, citat de ziare.com.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: