Mihnea Nastase, aranjat de Liviu Dragnea pe listele PSD. Viata fabuloasa a mezinului lui Bombonel

politica

Mihnea Nastase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, este vehiculat in PSD ca posibil candidat pentru un loc in Parlamentul European, anunta postul pesedist Romania TV.

Mihnea Nastase este consilier politic la delegatia socialista din Parlamentul European.

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase este membru PSD Sector 1 din 2017. In trecut, el a fost consilier al europarlamentarului Catalin Ivan.

Citeste si: Viata FABULOASA a lui Mihnea Nastase. Adrian Nastase ii plange de mila: „Suntem colonie”

In urma cu doi ani, Adrian Nastase se arata ingrijorat de „viitorul lui Mihnea si Andrei”, sustinand ca Romania este „colonie a Bruxellesului”. „Viata intr-o colonie va fi tot mai grea”, a scris Adrian Nastase pe blogul sau.

Potrivit imaginilor postate pe retelele de socializare, Mihnea Nastase are o viata fabuloasa, de nabab. El poarta branduri de lux si face inconjurul lumii impreuna cu iubita sa, Corina Corolevschi. Restaurante de lux, statiuni de lux, insule din paradisuri tropicale (Mauritius), nicio destinatie exclusivista nu-i este straina „colonizatului” Mihnea Nastase. De altfel el lucreaza chiar la Bruxelles, „capitala imperiului”, unde este  angajat ca asistent al unui europarlamentar PSD pe un salariu de peste 3.000 de euro/lunar.

mihneamihnea2mihnea3mihnea4mihnea5mihnea6mihnea7mihnea8mihnea9

Mai mult despre: , ,


Comentarii: