Mii de romani n-au putut vota. Ambasadorul Romaniei la Londra „se pupa pe gingii” cu colonelul „10 August” si cu senatorul PSD Titus Corlatean

politica

Jurnalistul Dan Badea da publicitatii o fotografie din care reiese ca ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a petrecut cu seful Jandarmeriei, Ionut Sindile, si cu senatorul PSD Titus Corlatean cu doar sase zile inainte de alegerile europarlamentare. Mii de romani au fist impiedicati sa voteze, duminica, dupa ce sectiile de votare din Londra le-au inchis usile in nas.

„La Londra, Statul Perpendicular se pupa pe gingii cu Statul Paralel. Pe 20 mai, inspectorul general al Jandarmeriei romane, colonelul ’10 August’ Ionut Sindile, impreuna cu senatorul Titus Corlatean, doi adversari recunoscuti ai romanilor din diaspora, au fost la Ambasada romana din Londra unde au participat la omagierea plenara a ambasadorului Dan Mihalache cu ocazia zilei sale de nastere (18 mai).

Pe 26 mai, in plin proces de votare si in miezul zilei, la Londra s-au terminat brusc buletinele de vot si mii de romani n-au mai apucat sa voteze, incalcandu-li-se un drept fundamental garantat, chipurile, de Constitutie.

Mihalache a fost numit ambasador de Iohannis, iar Sindile si Corlatean fac parte, alaturi de dinozaurul ceausist Melescanu, (stapanul urnelor din afara tarii) din acelasi Grup Infractional Organizat de partid si de stat”, a scris Dan Badea pe Facebook.

Politologul Valdimir Tismaneanu este la fel de revoltat.

„Iti sta mintea-n loc: Iata de ce v-au tinut in strada!  Portret in compania amicilor sai pesedisti (inclusiv seful jandarmilor gazogeni) convinsi ca Dragnea este inamovibil. Mihalache trebuie demis! Prieteni, Romania chiar are nevoie de oameni noi, nu de diversele clone ale Omului Nou ceausist!”, a scris Tismaneanu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: