Miki Spaga, dezvaluiri stupefiante la procesul lui Tariceanu despre increngaturile mafiote din politica. Afaceristi, jurnalisti si politicieni penali petrec impreuna

politica

Fostul senator PSD Serban Mihailescu, cunoscut si ca Miki Spaga, a facut cateva dezvaluiri uimitoare despre relatiile dintre Tariceanu, Andronic si afaceristi penali precum Dumitru Nicolae (Niro) sau Dan Ioan Popescu.

Miki Spaga a spus ca el este nasul de botez al copilului lui Dan Andronic, care se infatiseaza in prezent ca luptator impotriva „sistemului”. Alt personaj care a intrat in relatii de rudenie cu Andronic este Dan Ioan Popescu, unul dintre marii afaceristi ai perioadei cand Nastase era premier.

„In legatura cu evenimente mentionate la care l-am intalnit pe Tariceanu – au fost doua astfel de evenimente. Prima oara in 2008, la festivitatea de casatorie a dl Dan Andronic (de la Monaco-nr). Eu sunt nasul de botez al copilului acestuia. Am stat acolo mai putin de 24 de ore. Am stat la ceremonia religioasa. Acolo erau Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu. Nas a fost Dan Ioan Popescu. Mai era acolo Dumitru Nicolae (Niro-nr), erau vreo 20-30 de persoane. Am stat putin si la petrecere, mi s-a parut o masa oarecare mai degraba.

In a doua jumatate a lui 2009, Dumitru Nicolae, patronul Niro, impreuna cu Dan Andronic m-au invitat in Israel. Eu mergeam in fiecare an in Israel, dar din alte considerente… Am ajuns noaptea la Tel Aviv, dintr-o alta destinatie, m-am cazat la hotelul la care erau familiile Niro, Andronic si DIP. L-am intalnit la mic dejun pe Tariceanu in hotelul respectiv, cred. Apoi am facut deplasarea la Ierusalim, iar in preajma bisericii respective, dl Tariceanu venea pe o alee cu un grup, noi pe alta alee”, a spus Serban Mihailescu, citat de jurnalistul Ionel Stoica.

Calin Popescu-Tariceanu a fost trimis in judecata de DNA pe 7 iulie 2016, fiind acuzat ca a dat o declaratie neadevarata atunci cand a fost audiat ca martor in dosarul „Ferma Baneasa”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: