Minciunile lui Simion in SUA. A sustinut ca a fost arestat „de multe ori” si „inchis” pentru ca „promovez adevarul” – Video

politica

Minciunile lui George Simion

Presedintele AUR, George Simion, a facut mai multe afirmatii delirante in fata unor jurnalisti americani simpatizanti ai lui Donald Trump in cursul vizitei sale in Statele Unite.

„Ati condus mitinguri masive, ati fost arestat de multe ori ba chiar ati fost si la inchisoare”, a spus o jurnalista pro-Trump in timpul unui interviu cu Simion. Conform imaginilor, Simion a dat aprobator din cap.

„Eu promovez adevarul. (…) Ne luptam cu cenzura in Romania”, a spus liderul AUR.

Intr-un alt interviu, Simion a sustinut ca el este „cel mai antirus lider politic din Romania”. Alte afirmatii delirante facute de Simion in fata jurnalistilor pro-Trump:

Dup ace s-a plans in SUA ca „nu mai avem libertate de exprimare” si a prezentat o imagine de cosmar a Romaniei, Simion s-a intors la Bucuresti si a organizat nederanjat de nimeni un miting fara autorizatie in fata vilei din Aviatorilor despre care Recorder a sugerat ca ar urma sa devina locuinta de protocol a lui Klaus Iohannis.

Citeste si: Simion, Piperea si Terhes sunt la Washington: „Se ploconesc sa prinda o poza cu Trump. Dar acasa se dau viteji spunand ca nu vor sa fim ‘colonie’ a SUA”

Liderii AUR s-au aflat saptamana trecuta la Washington, la „cea mai mare conferinta republicana: CPAC / The Conservative Political Action Conference”. Un fost purtator de cuvant la Guvernului Romaniei a remarcat dublul limbaj al liderilor AUR in legatura cu SUA.

„Toata floarea aurista, in frunte cu Simion, Piperea si Terhes, e in Washington ploconindu-se ca Dragnea acum 5 ani sa prinda o poza cu Trump. Dar acasa se dau viteji spunand ca nu vor sa fim ‘colonie’ a SUA”, a subliniat Liviu Iolu, fost purtator de cuvant al Guvernului Ciolos.

Simion si Terhes au tinut sa se laude pe retelele de socializare ca merg la Washington.

„In urmatoarele 3 zile voi fi in Washington DC ca invitat la cea mai mare conferinta republicana: CPAC / The Conservative Political Action Conference”, a anuntat Simion, mandru.

”In perioada 21-26 februarie sunt la Washington DC, invitat in calitate de presedinte al Partidului National Conservator Roman (PNCR) la CPAC/ICS5, eveniment la care voi si vorbi. La eveniment mai sunt prezenti si George Simion, Claudiu Tarziu si alti lideri AUR, care si ei vor vorbi.

Evident, cu aceasta ocazie vor avea loc si intalniri cu lideri politici, think-tank-uri, jurnalisti etc.

CPAC – Conservative Political Action Conference – este cea mai mare conferinta a liderilor conservatori din lume. Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC si Donald Trump”, a postat Terhes.

Liderii AUR nu au reusit sa se pozeze alaturi de Donald Trump.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: