Ministru german: Daca inchidem portile in fata migrantilor, Europa va DEGENERA

externe

Ministrul german de Finante a declarat ca inchiderea portilor Europei in fara migrantilor va duce la „cosangvinizare si degenerare”. El spune ca, in Germania, musulmanii au contribuit la cresterea „diversitatii”.

Imigrantii din Orientul Mijlociu si din Africa de Nord vor face Europa mai rezistenta, a declarat ministrul Wolfgang Schaeuble pentru Die Zeit.

„Izolarea este cea care ne-ar putea distruge, ne-ar putea duce pe toti catre degenerare. Pentru noi, musulmanii din Germania au contribuit consistent la deschiderea si diversitatea noastra. Uitati-va la atreia generati de turci, in special la femei. Este un potential urias pentru inovatie”, a subliniat ministrul.

Comentariile ministrului, venite in sustinerea politicii privind migratia a cancelarului Angela Merkel, au starnit controverse in Germania. Pe retelele sociale, afirmatiile lui Schaeuble au fost comparate cu cele ale  presedintelui turc Recep Erdogan, care a spus ca parlamentarii turci din Germania au „sangele viciat” pentru ca au votat in favoarea recunoasterii genocidului armean.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: