Ministru de tot rasul. Zeci de elevi olimpici o aplauda batjocoritor pe Ecaterina Andronescu. Ea nu si-a dat dat seama – Video

news

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost aplaudat-o batjocoritor de zeci de elevi, la Suceava, in timpul unui discurs sustinut la festivitatea de premiere organizata in cadrul Olimpiadei Nationale de Informatica.

Imaginile au fost filmate la festivitatea organizata de Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava si postate pe Internet de jurnalistii de la Ziar de Suceava.

In secventele inregistrate, elevii stau pe scaune si se amuza copios, aplauzele lor fiind de cele mai multe ori inutile si nejustificate.

Iata doar un fragment din inregistrarea video: „Daca ne uitam la ceea ce se intampla in jurul nostru, si ca amplitudine si ca frecventa fara precedent (aplauze), n-avem cum sa nu masuram (aplauze) rezultatele muncii informaticienilor (aplauze prelungite) . Astazi, cea mai performanta, prin profitul pe care il obtine, companie de taximetre n-are nici macar o masina (aplauze furtunoase la adresa Uber, la care ministrul facea trimitere, cel mai probabil, n.red.) „.

Deputatul USR Iulian Bulai, care a calatorit in tren alaturi de o parte dintre olimpici, confirma ca acestia au aplaudat-o in bataie de joc pe Ecaterina Andronescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: