Ministrul Apararii face pe viteazul si ataca Rusia. Cum vrea sa demonstreze acolitul lui Dragnea ca este de partea Occidentului

news

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a reluat, duminica, acuzatiile la adresa Federatiei Ruse conform carora are „actiuni de provocare” in Marea Neagra, prin manevrele militare desfasurate, adaugand ca este „modalitatea Federatiei Ruse de a arata ca reprezinta o forta si ca poate reprezenta oricand o amenintare”.

Prezent la un eveniment comemorativ desfasurat la Arad, ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a fost intrebat de jurnalisti despre avioanele rusesti care se apropie tot mai des de spatiul aerian romanesc de la Marea Neagra.

Fifor a acuzat, la fel ca in alte ocazii, ca este vorba de „actiuni de provocare ale Federatiei Ruse”.

„Vedem ca si zilele acestea s-a desfasurat un exercitiu militar urias, este modalitatea Federatiei Ruse de a arata ca reprezinta o forta si ca poate reprezenta oricand o amenintare. Noi spunem ca, de la ocuparea ilegala a peninsulei Crimeea, Federatia Rusa practic se invecineaza cu noi, dar lucrul acesta, desigur, nu ne ridica o problema. Noi, ca tara membra NATO, impreuna cu Polonia, asiguram practic un echilibru pe flancul estic al Aliantei”, a mai spus Firo, citat de news.ro.

Intrebat daca se impun masuri suplimentare pentru apararea spatiului aerian, ministrul a spus ca „nu este cazul de asa ceva”.

Fifor a participat, la Arad, la manifestari prilejuite de comemorarea a 74 ani de la luptele duse de catre Detasamentul Paulis pentru apararea defileului Muresului.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: