Ministrul de Interne anunta ca il va vizita pe puscariasul Dragnea: „Nu ma dezic de Liviu Dragnea, are un merit extraordinar”

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a fost socata cand a aflat despre condamnarea lui Liviu Dragnea. Intrebata daca intentioneaza sa il viziteze pe Lviu Dragnea, Carmen dan a raspuns ca „nu sunt din categoria celor care se dezic”.

”Eu nu am crezut niciun moment ca decizia va fi aceea. Odata ce s-a intamplat, cei din PSD au perceput acest lucru ca un soc. Membrii acestui partid sunt cei care constientizeaza ca acest partid sa isi regaseasca echilibrul. Nu ma gandeam ca va fi aceasta solutie. Atunci cand PSD a trecut prin perioade de criza a avut capacitatea de a se regrupa. Cred ca asta se va intampla si acum. S-a pierdut o batalie si aici vorbesc de alegerile europarlamentare, dar cred ca o sa ne regrupam.

Eu nu am vorbit cu domnul presedinte, nu am avut posibilitatea. Nu s-a intamplat sa existe aceasta solictare.  Dansul stabileste cu cine poate discuta telefonic in aceasta perioada”, a declarat Carmen Dan.

Intrebata daca il va vizita la inchisoare pe Liviu Dragnea, Carmen Dan a sugerat un raspuns pozitiv.

„Bineinteles ca iau in calcul aceasta posibilitate. Eu nu sunt din categoria celor care se dezic, in ultima perioada am vazut destui, din pacate chiar din partid. Nu dau exemple pentru ca nu sunt un om conflictual. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, a tinut acest partid unit”, a mai spus Carmen Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: