Ministrul Justitiei isi ascunde raportul prin care a cerut demiterea lui Kovesi. Are si motive: „Doua grave despre discursul lui Tudorel Toader de astazi”

politica

Raportul de 36 de pagini, pe care Tudorel Toader a promis, de mai multe ori, ca il va publica pe site-ul Ministerului Justitiei nu poate fi studiat nici dupa patru pre de la incheierea conferintei de presa. Site-ul ministerului nu poate fi accesat.

In timpul conferintei, cand jurnalistii au incercat sa afle mai multe detalii legate de acuzatiile sale la adresa sefei DNA, Tudorel Toader a promis, in mod repetat, ca raportul va fi disponibil pe site-ul Ministerului Justitiei. El a refuzat sa le inmaneze copii dupa raport. Dupa patru ore de la finalul conferintei de presa, nimeni nu a intrat in posesia raportului. Site-ul ministerului nu poate fi accesat.

Tudorel Toader a fugit din sala de conferinta imediat dupa ce si-a citit acuzatiile, refuzand sa raspunda la intrebari.

Jurnalistul Ionel Stoica, specializat pe justitie, afirma ca raportul contine mai multe ingerinte grave in actul de justitie.

„Doua grave despre discursul lui Tudorel Toader de astazi: a criticat modul de comunicare al procurorilor in dosarul Belina, caz in care este inceputa urmarirea penala si se desfasoara o ancheta. Presiuni pe DNA, beneficiarul HGului a fost Liviu Dragnea.

A facut trimitere la stenogramele publicate de Vlad Cosma Jr., a spus ca ele ar reflecta nereguli la DNA, in conditiile in care Inalta Curte a ramas in pronuntare in dosarul familiei Cosma. Presiuni pe magistrati inainte de pronuntarea sentintei definitive.

Ah, si a uitat sa-l nominalizeze pe infractorul Liviu Dragnea ca fiind cel care a defaimat cel mai mult Romania prin autonumirea sa la sefia Camerei Deputatilor. Seful deputatilor romani, un condamnat penal”, mentioneaza Ionel Stoica pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: