Ministrul lui Dragnea a depus plangere penala impotriva „mortului lui Dragnea”: „Vorbim de santaj”

news

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat ca a depus la DIICOT o plangere pentru denunt calomnios impotriva lui Romica Parpalea, cunoscut ca „mortul lui Dragnea”. Acesta a depus recent la DNA un denunt impotriva presedintelui PSD Liviu Dragnea si a ministrului Carmen Dan.

„Am depus o plangere pentru denunt calomnios pe numele lui Romica Parpalea. (…) Vorbim despre situatia reglementata de art 207 Cod Procedura penala, cand prin santaj se urmareste obtinerea de catre denuntator a unui avantaj. Acest personaj, pe treptele DNA, a facut public ca a facut denunt impotriva mea, precizand ca am facut acte de abuz in serviciu si presupus luare de mita. Aceasta actiune a venit dupa ce chiar si dumneavoastra ati spus ca urmeaza sa i se faca un dosar penal.

Nu sunt lucruri intamplatoare pentru mine. Este dreptul meu, ca cetatean, sa ma apar de orice abuz impotriva mea. Eu nu am fost citata la DNA, insa fiecare trebuie sa-si asume responsabilitatea actiunilor. Nu l-am cunoscut niciodata, niciodata in activitatea mea personala nu m-am intersectat cu acest domn, tocmai de-aia spun ca este un instrument, care serveste un grup de interese, in special politice. Domnul trebuie sa spuna pe ce se bazeaza afirmatiile pe care le-a facut. Vorbim de santaj cand cineva urmareste sa obtina pentru sine sau pentru altii un interes.

Voi face toate precizarile in cadrul anchetei penale. Exista inregistrare in care acest personaj spune ca a facut totul din ura.Nu m-am consultat cu presedintele partidului, e o actiune pe care am facut-o in mod unilateral, ca cetatean. Sunt sigura ca presedintele Dragnea nu s-ar fi opus, pentru ca este libertatea mea, ca cetatean”, a declarat ministrul la iesirea de la DIICOT.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: