news

Mintea bolnava a lui Gheorghe Dinca: „I-am aruncat Alexandrei 50 de lei pe bancheta din spate”

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Adevarul ca Gheorghe Dinca  ura femeile in general, insa in special pe cele care-si vindeau trupul. In ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie: toate tinerele din ziua de azi sunt “curve”.

Asa ar fi crezut si despre Luiza, dar si despre Alexandra, atunci cand le-a luat la ocazie cu masina personala. Dinca le-ar fi spus ambelor fete ca vrea sa intretina relatii intime cu ele. Suspectul a declarat la audieri ca ambelor le-a oferit bani. „Au zis ca-s fete cuminti, dar am fost sigur ca nu e asa”, le-ar fi spus Dinca anchetatorilor.

Despre Luiza, criminalul a povestit ca, atunci cand a luat-o la ocazie, era foarte vorbareata. In mintea lui bolnava, a interpretat tot ce i-a spus fata asa cum a dorit. “Zicea ca a vrut sa scoata bani de la bancomat, ca-i trimisese maica-sa. Cand a zis ca n-a reusit sa scoata banii, am stiut ca facea aluzie sa-i dau eu. Si i-am oferit o partida de sex, dar se prefacea ca nu vrea”, a mai declarat Dinca.

Suspectul a mai declarat ca Alexandra i-a refuzat categoric avansurile sexuale: „I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea ca nu vrea”, le-a mai spus Dinca anchetatorilor.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca barbatul, cu ani in urma, sa fi ucis si alte tinere care cu adevarat se prostituau. Pana acum, Dinca, nu a recunoscut decat ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra si a sustinut ca a fost un accident, ca s-ar fi enervat, le-ar fi lovit puternic, acestea au cazut, s-au lovit si si-au pierdut viata.

Gheorghe Dinca le-a mai spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca a folosit pentru cresterea temperaturii, in butoiul in care a ars cadavrul, vaselina si carton bitumat, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Legat de cadavrul Luizei, sustine ca l-a aruncat in Dunare.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dinca a spus la audieri ca a ucis-o pe Luiza cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, iar apoi a aruncat cadavrul in Dunare. Anchetatorii au mai cautat si zilele trecute, dupa indicatiile date de criminal, dar nu au gasit urme.

Sursele judiciare au mai declarat ca ucigasul a spus ca a pus cadavrul Alexandrei in butoi, iar deasupra a mai pus vaselina, carton bitumat si carpe, pentru a creste temperatura.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

13 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

13 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

13 ore ago