politica

Mintea lui Ciolacu: „Ministrii sunt prosti si fuduli/ Opozitia nu trebuie doar sa jigneasca si sa injure la televizor”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a catalogat la Antena 3 pe guvernanti drept „prosti si fuduli”, dupa care tot el a spus ca opozitia ”nu trebuie doar sa injure la televizor sau sa jigneasca”, ci sa vina ”cu solutiile ei”.

Ciolacu a catalogat invatamantul online drept ”o prostie si o tampenie” iar pe guvernanti ca fiind ”si prosti si fuduli”.

„Intr-un moment atat de delicat, nu numai la noi, pe tot mapamondul, abordarea presedintelui trebuia sa fie cu totul alta. Toate fortele politice trebuiau adunate pentru un plan de tara, pe o perioada scurta si medie, ca sa depasim cu ce ne confruntam acum. Avem in continuare o criza sanitara evidenta, nedepasita si necontrolata, au incapacitate administrativa de a se organiza si de a gestiona aceasta pandemie (…). Au incapacitate administrativa, sunt si prosti si fuduli. Nu apeleaza. Ce specialisti au ei?”, a declarat Ciolacu.

Apoi, acelasi Ciolacu a spus ca opozitia ”nu trebuie doar sa injure la televizor sau sa jigneasca”, ci sa vina ”cu solutiile ei”.

”Pensia medie in Romania este, in momentul acesta, 1.400 de lei. INS-ul, care e subordonat Guvernului, a venit si a explicat ca unui roman, ca sa traiasca, lunar, ii trebuie 1.733 de lei. Ce faci cu aceasta diferenta? Nu trebuie sa aplici legea? (…) Vor ingheta pensiile, categoric. Fiindca inghetarea salariilor si a veniturilor este in functie de datoria externa. (…) Cand ajungi la 50% datorie externa – noi suntem la 47, vom ajunge la 50% categoric pentru ca ne imprumutam zilnic – in momentul acela trebuie sa tai din ajutoarele la asistenta sociala, astea sunt regulile. (…) Parerea mea e ca nu au alta solutie. Parerea mea e ca vor veni cu 8% in septembrie, insa nu poate sa depaseasca, au un acord cu 7% deficit”, a a mai spus Ciolacu, anuntand ca proiectul de buget la care lucreaza PSD si va fi prezentat saptamana viitoare.

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago