Mintea sarmanului Ciolacu: „Citu trebuie sa plece pentru ca nivelul de trai a devenit mult mai ridicat”

politica

Noi gafe penibile ale sefului PSD, Marcel Ciolacu. Incercand sa justifice motiunea simpla pe care PSD o va depune in Parlament impotriva lui Florin Citu, Marcel Ciolacu l-a acuzat marti pe ministrul Finantelor de „cresterea nivelului de trai”.

„Ce facem daca economia nu porneste? Nivelul de trai, cred ca toata lumea este de acord, a devenit mult mai ridicat, si pentru noi si pentru pensionari. Ce se intampla intr-un stat cand economia nu functioneaza si nici consumul. De aceea, domnul Citu trebuie sa plece din acest guvern, altfel vom merge din rau in mai rau”, a declarat Ciolacu intr-o conferinta de presa.

Vezi declaratia de la minutul 21.00:

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca parlamentarii partidului pe care il conduce vor depune doua motiuni simple, una la Senat si una la Camera Deputatilor, impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii.

„Vom depune doua motiuni simple. Una impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, la Camera Deputatilor, si una impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, la Senat”, a spus Ciolacu, intr-o conferinta de presa, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al partidului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: