Minune, a deschis gura deputatul Andreea Cosma, fiica baronului de Prahova. Iata cum citeste o declaratie in Parlament din care nu intelege nimic – Video

politica

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostul presedinte al CJ Prahova, a sustinut recent o declaratie politica de la tribuna Parlamentului. Ea a citit aproape fara sa respire un text despre alegerile din Franta.

Din modul in care citeste este limpede ca nici ea nu a inteles mare lucru din ce se afla scris pe foaie.

Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, Andreea Cosma a mai luat cuvantul o singura data de cand se afla in Parlament, in momentul in care a depus juramantul. Ea s-a facut remarcat in schimb pe culoarele Parlamentului, la inceputul lunii februarie, cand l-a agresat pe un deputat de la USR.

Citeste si: Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica baronului Cosma, criza de isterie in Parlament. A agresat un deputat USR – Video

Andreea Cosma, care s-a aflat pe locul al saptelea pe lista pentru Camera Deputatilor a PSD Prahova, a devenit parlamentar in conditiile in care doi dintre candidatii pozitionati inaintea sa pe locuri eligibile au renuntat la mandat.

La fel ca tatal ei, Andreea Cosma apare si ea intr-un dosar de coruptie. Ea a fost trimisa in judecata de DNA, alaturi de fostul presedinte al CJ Prahova din perioada 2004-2008 Florin Anghel, pentru vanzarea subevaluata a cazarmii „Ciuperceasca”, care a intrat in activul Parcului Industrial Plopeni dupa un schimb de terenuri cu MApN.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: