news

Minune in Rahova in direct la RTV. Un rom s-a vindecat dupa ce a vorbit cu Ciutacu – Video

Unul dintre locuitorii din Rahova care sustine ca a fost batut de fortele speciale ale Politiei in seara zilei de duminica pare ca s-a vindecat brusc dupa ce a vorbit in direct la Romania TV cu Victor Ciutacu. L-a inceputul transmisiei avea o mana bandajata iar mai apoi bandajul a cazut, barbatul putand sa-si foloseasca mana fara probleme.

„Au intrat peste noi in casa. Dupa ce ne-au macelarit cum au crezut de cuviinta ni s-a adus la cunostinta ca este o greseala”, s-a plans barbatul, care avea o mana bandajata, in direct la Romania TV.

Ulterior, bandajul i-a cazut, barbatul nu avea nimic la mana.

Noua persoane au fost retinute dupa ce mai multe persoane s-au luat la bataie, duminica seara in sectorul 5, acestea urmand a fi prezentate magistratilor cu propunere legala, a informat luni Politia Capitalei. Ulterior, patru persoane au fost arestate preventiv.

Cele noua persoane retinute sunt banuite de savarsirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, relateaza Agerpres.

Mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul Actiuni Speciale (SAS) au intervenit duminica seara pentru aplanarea unui conflict intre mai multe persoane desfasurat in Sectorul 5, fiind folosit si armamentul din dotare, fara a fi inregistrate insa persoane ranite, a anuntat Politia Capitalei.

Politistii au condus la audieri 37 de persoane. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declansat pe fondul consumului de alcool.

Inainte de interventia fortelor de ordine, potrivit unor imagini live de pe Facebook, mai multe persoane spuneau ca „rastoarna” jandarmii si politistii, daca indraznesc sa intervina.

„Sa-nnebunesc daca nu vine Jandarmeria, ii rasturnam. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu fratii mei, si cu nepotii mei! Cum vine prima masina, cum ii rasturnam. Asteptam Politia! Revolutie! Revolutie!”, a spus unul dintre ei.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Colectia de monede a unui magnatului danez al untului va fi pusa in vanzare dupa ce a fost sigilata timp de 100 de ani

La o suta de ani dupa moartea posesorului, colectia de monede a unui magnat danez…

7 minute ago

Blestemul moldovenilor: coloana oficiala cu care Marcel Ciolacu se deplasa la Iasi a ramas blocata in trafic, pe fondul lipsei de autostrazi

Premierul Marcel Ciolacu a simtit ieri pe propria piele lipsa de investitii in infrastructura rutiera.…

8 minute ago

Balotesti: Un barbat s-a urcat pe o antena de telefonie si a amenintat ca isi va face rau

Un barbat s-a urcat vineri seara pe o antena de telefonie din Balotesti, amenintand ca…

14 minute ago

Volodimir Zelenski da asigurari linistitoare: „Rusii au atins doar prima dintre cele trei linii defensive de la Harkov”

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a subliniat ca rusii nu au atins "linia concreta de aparare"…

24 de minute ago

Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului…

29 de minute ago

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

38 de minute ago