Mircea Badea le cere lui Dragnea si Tariceanu, „daca au sange in instalatie”, sa „cheme lumea” la Cotroceni: „Presedintele descreierat trebuie sa vada cata lume il detesta”

news

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea le solicita liderilor Coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, sa organizeze o contramanifestatie la Cotroceni, „daca au sange in instalatie”.

„Daca Dragnea si Tariceanu ar avea sange in instalatie ar chema lumea zdravana la cap la Cotroceni cat mai curand. Presedintele descreierat trebuie sa vada cata lume il detesta”, a scris Badea pe Facebook.

Cu mai putin de doua ore inainte de acest mesaj, Badea se plangea ca primeste amenintari si a anuntat ca le-a facut plangeri penale mai multor internauti care l-au injurat.

„Aceasta este plangerea penala pe care o depun impotriva descreieratilor care ameninta cu moartea/agresiunea. Avocatul meu este Alexandru Chiciu, fost sef directie in DNA.

Mai departe: il fac direct responsabil pentru orice mizerie se va intampla pe descreieratul Werner care, din postura de presedinte, a legitimat injuraturi si violenta prin acuzarea publica a celor care s-au opus acestor acte. Ii mai acuz pe sefii institutiilor de forta pusi de descreieratul Werner, institutii care, in cel mai bun caz, au ramas pasive la actele abominabile din spatiul public.

La sfarsit un apel: draga cetateanule, avand in vedere miile de amenintari ale descreieratilor, daca ma vezi cu copilul, lasa-ma in pace. Nu ma aborda nici macar ca sa ma feliciti. Pentru ca prezum ca sunt deja in autoaparare legitima si lucruri teribile se pot intampla”, a scris Badea pe Facebook.

Badea a scris in plangere ca cei care l-au injurat pe Facebook „au adus atingere relatiilor sociale ce ocrotesc liberatatea mea psihica, mi-au creat o ingrijorare semnificativa pentru mine si familia mea”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: