Mircea Badea: „Studentii sa se duca dracului la munca. Mars la munca, nu vreau sa platesc pentru ei”

news

Mircea Badea a avut o noua iesire violenta in legatura cu gratuitatea pentru calatoriile cu trenul acordata studentilor. El s-a certat chiar si cu un reprezentant al PSD din cauza gratuitatilor pentru studenti.

„Eu nu vreau sa platesc pentru studenti. Sa se duca dracului la munca! Ce ziceti de asta? La munca? Ii invatati milogi de tineri. Vrei sa mergi cu trenul? Foarte bine, plateste-ti biletul! De ce sa-i platesc eu bilet studentului ca apoi sa mai si scuipe?! Mars, tu, la munca!”, a spus Mircea Badea, la „Sinteza zilei”, in cadrul unui dialog cu Gabriela Zoana, fost europarlamentar PSD.

Iata dialogul:

Zoana: Realitatea este ca nu gasesti locuri la tren pentru ca studentii pot sa-si rezerve infinit locuri la tren.

Gadea: Asta stiti ca dumneavoastra ati facut sa fie asa.

Badea: Da, da, asa este, PSD sa se duca pana cand l-oi chema eu.

Zoana: Sa stiti ca nu este vorba de dreptul care a fost acordat studentilor. Este vorba de reaua credinta a unora dintre ei pentru ca folosesc abuziv acest lucru. Pana la urma nu este rau sa ajutam niste copii…

Badea: Ba nu, este vorba despre asta! Doamna, uitati care este treaba: nimic nu este gratuit pe lumea asta! Nici locurile in tren! De exemplu, eu nu vreau sa platesc pentru studenti. Sa se duca dracului la munca! Ce ziceti de asta? La munca? Ii invatati milogi de tineri. Vrei sa mergi cu trenul? Foarte bine, plateste-ti biletul! De ce sa-i platesc eu bilet studentului ca apoi sa mai si scuipe?! Mars, tu, la munca!

Mai mult despre:

Comentarii: