Mircea Diaconu continua sa isi bata joc de actorul Dragos Bucur: „Umbla dupa bani. L-am pus pe coji de nuca?”

politica

Mircea Diaconu are o replica violenta pentru Dragos Bucur, dupa ce actorul l-a acuzat ca a avut un comportament abuziv la adresa sa in timpul unui turneu la Viena.

Iata declaratiile lui Mircea Diaconu pe acest subiect, facute intr-un interviu pentru Adevarul:

Actorul Dragos Bucur v-a acuzat ca l-ati pus sa doarma in holul unui hotel din Viena?

Mircea Diaconu: L-am pus pe coji de nuca? Sau ce vrea sa spuna acum? Asta e parerea lui? Teatrul se face pentru teatru. Nu e o zona de spa sau de fite, ca sa confundam cu altceva. La ce se refera el, ca e tendentioasa afirmatia, e un hol de teatru. Acolo a dormit toata trupa, cu mine in cap.

Va aduceti aminte?

Da, cum sa nu! Au fost o multime de asemenea momente. La Viena am jucat ani de zile. Am jucat intr-un teatru dormind intr-un teatru, pentru ca nu erau bani sa mergem la hoteluri de niciun fel. Nu erau bani sa avem macar un sofer. Eu conduceam masina, chiar daca nu jucam in spectacol. Faceam mii de kilometri ca sa jucam teatru. Asta se intampla acolo. Nu a fost un hol de gara de nu stiu ce, de Gara de Nord. Nu l-am pus pe le doar acolo. Si acum, daca ajung presedinte eu va trebui sa fiu primul care traieste sau se poarta cu bun-simt, fara sa arunce cu SPP-uri de tot felul. Da, e minunat. Dormi in teatru, in cabina. Eu, dupa ce am terminat facultatea, am dormit trei ani in cabina, la teatru. Si eram fericit ca eram acolo. Daca el nu are chestia asta, iar eu am vazut ca nu o are, ca e cu reclame si asa mai departe. Sunt oameni care umbla dupa bani. Noi nu castigam bani in meseria asta. Nu sunt multi bani. Sunt putini. Daca vrei bani, iar asta i-am spus la un moment dat. Intr-o seara Dragos Bucur, tin minte ca era un spectacol programat la Nottara, mi-a zis ca nu poate sa vina. Pai, cum sa nu vii? E spectacol programat. In meseria noastra primeaza teatrul. Restul se mai amana, se mai nu stiu ce. El spune: ‘Domne, eu am un contract si castig sase mii de dolari’. Bine, dar alege. Nu am nicio problema. Alege! A ales si a plecat la 6.000 de dolari. Teatrul se face cu sufletul si cu daruirea, nu cu spa-urile.

Citeste si: Dragos Bucur dezvaluie scarbit adevaratul caracter al lui Mircea Diaconu: „Hai ca nu mai pot!”

Iata ce a spus Dragos Bucur despre experienta de la Viena.

„Hai ca nu mai pot: omul asta m-a pus sa dorm in holul teatrului din Viena cand am fost in turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii in camere, el mi-a spus sa dorm pe canapeaua din holul teatrului.

Iar cand am vrut sa ies sa ma plimb deoarece ma simteam umilit sa dorm acolo, mi-a zis ca daca ies, dimineata nu mai intru in teatru. El, un om”, a scris Bucur pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: