externe

Miss Germania 2021, o femeie in varsta de 33 de ani cu doi copii: „Emanciparea femeilor autentice”

O femeie in varsta de 33 de ani, mama a doi copii, a fost incoronata Miss Germania 2021 in cadrul unui concurs reinnoit care, potrivit organizatorilor, are in prim-plan convingerile si personalitatea participantelor si este mai putin axat pe aspectul fizic, renuntandu-se la clasica defilare in costumul de baie, relateaza duminica Reuters, citata de Agerpres.

Imbracata intr-un costum negru, Anja Kallenbach, detinatoarea titlului Miss Turingia, s-a impus in fata candidatelor din alte 15 landuri in finala concursului desfasurat sub sloganul „Emanciparea femeilor autentice”, difuzat sambata seara pe Youtube.

In fata vocilor care critica astfel de concursuri sustinand ca sunt sexiste, demodate si incurajeaza atitudinile misogine, si alti organizatori, inclusiv cei ai concursului Miss Statele Unite, au renuntat de asemenea la proba defilarii candidatelor in costum de baie.

Organizatorul concursului Miss Germania a declarat ca femeile cu varste intre 18 si 39 care au participat la editia din acest an au trebuit sa demonstreze ca „au un obiectiv clar in minte si ca militeaza pentru un viitor mai bun”.

Printre candidate s-au numarat o femeie care lupta impotriva idealului „slab este frumos”, o alta care se concentreaza pe informarea publicului cu privire la aspectele negative ale sectelor religioase si o alta concurenta care a declarat ca militeaza contra decalajui salarial intre femei si barbati.

Componenta juriului (foto): Karo Kauer, Dagmar Wohrl, Riccardo Simonetti, Zeina Nassar und Lara Gonschorowksi .

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

6 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

9 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

8 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

8 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

8 ore ago