Mita electorala cu sacul din partea PSD-ului lui Manda si Olguta. Imagini din Doljul rosu

politica

„Jurnal de Craiova” prezinta imagini din comuna Podari (Dolj) unde candidatul PSD la primarie, Aurel Gheorghita, le-a oferit mita alegatorilor cu sacul.

Alegatorilor din Poadari le-au fost distribuite incaltaminte si rechizite.

„O dovada in plus pentru faptul ca Aurel Gheorghita, candidatul PSD pentru primaria Podari, nu vrea sa participe la dezvoltarea si modernizarea comunitatii noastre este data de metodele ‘invechite’ si nocive folosite in campania electorala. Dupa intimidare, frica si amenintare (ceea ce aminteste de comunism si alte regimuri totalitare), metoda preferata se pare ca este cumpararea alegatorilor: mita electorala.

Candidatul PSD merge pe sintagma: daca nu pot sa-l conving, sa-l ‘cumpar’, sa-l fac sa se simta dator sa ma voteze, doar a acceptat de la mine niste incaltaminte si rechizite.

Filmarile arata clar cum Aurel Gheorghita si echipa sa de campanie dau mita electorala cu sacul! Aurel Gheorghita, alaturi de directorul Scolii din Podari, Andreescu Marinela! Un director de scoala sa tina evidenta mitei electorale…”, anunta Jurnal de Craiova.

PSD Dolj este condus de Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu. Ambii sunt vicepresedinti pe plan national ai PSD si se lauda constant cu rezultatele extraordinare pe care PSD le obtine de alegeri in Dolj.

Comentarii: