news

Miting PSD. Ambasada SUA se asteapta la incidente violente: „Evitati multimile agresive sau agitate, fiti in stare de alerta”

Ambasada SUA la Bucuresti a emis un avertisment catre cetatenii americani legat de mitingul PSD din Piata Victoriei. Oficialii SUA ii indeamna pe americani sa „evite multimile agresive sau agitate si sa ramana constant in stare de alerta”.

Ambasada SUA anunta pe site ca sambata vor avea loc patru demonstratii si proteste separate in centrul Bucurestiului. In legatura cu mitingul PSD, oficialii SUA spun ca sunt asteptati 200.000 de oameni si isi ii indeamna pe cetatenii americani sa „ramana constant in stare de alerta”.

Iata anuntul ambasadei:

Mitingul Partidului Social Democrat (PSD): 20:00-22:00
Numar estimat de participanti: 200.000 (conform asteptatilor, multi dintre ei vor veni din toata tara)
Localizare: Piata Victoriei
Nota: Restrictiile de trafic se vor aplica incepand cu ora 14:00, in special in jurul Pietei Victoriei si pe bulevardele si strazile vecine din acel cartier.
Mitingul de protest impotriva PSD: nu se cunoaste intervalul orar, insa el va corespunde probabil cu cel al mitingului PSD
Localizare: zona Piata Victoriei
Personalul Ambasadei SUA este sfatuit sa evite multimile agresive sau agitate si sa ramana constant in stare de alerta, atent la evenimentele din jur.
Masuri recomandate: Identificarea de rute alternative, planificarea programului in concordanta si pastrarea in minte a unei cai de „iesire” in cazul deplasarii prin zone aglomerate pentru a evita ranirea in caz de incidente.

Antena 3 a anuntat, vineri seara, ca peste 500.000 de pesedisti vor fi adusi la Bucuresti de PSD pentru a protestat fata de „abuzurile statului paralel”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

23 de minute ago

Cu o vechime in munca de 42 de ani, dintre care zece ca presedinte, Klaus Iohannis ar putea avea o pensie de aproape 9.000 de lei

In varsta de 65 de ani, Klaus Iohannis are o vechime in campul muncii de…

55 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

O oră ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

O oră ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago

Statele Unite au acuzat Rusia ca ar fi folosit agenti chimici interzisi in razboiul din Ucraina

Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand…

2 ore ago