Mitingul lui Cumpanasu, esec rusinos. A venit cu bodyguard in fata pensionarilor care il vor presedinte

news

Doar cateva zeci de persoane au venit, duminica, in Piata Revolutiei la mitingul convocat de Alexandru Cumpanasu. Cumpanasu a fost pazit tot timpul de un bodyguard.

„Sunt alaturi de sute de oameni in Piata Revolutiei. Ii invit pe toti romanii sa vina sa protesteze fata de toate abuzurile si nenorocirile”, a spus Cumpanasu la Antena 3.

Cumpanasu a fost pazit in permanenta de un bodyguard in fata simpatizantilor sai, desi el sustine ca „intreg poporul il sustine”.

Cumpanasu s-a folosit din nou de numele Alexandrei pentru a convoca acest miting. Mai multe persoane strangeau semnaturi pentru candidatura sa la Presedintie.

„Ne vedem la ora 18:00 in fata MAI cu mic cu mare pt a ne apara DREPTUL LA VIATA si pentru a-i spune Alexandrei La Multi Ani. Nu strica sa aducem si o floare pt ca asa cum s-a descris chiar ea la 112 este o DOMNISOARA. Astazi implineste 16 ani! Dupa 8 saptamani nimeni nu stie unde este si autoritatile sunt neputincioase sau complice. Oricine are un mesaj pt Alexandra, pt procurorii care ancheteaza sau politisti ii asteptam in Piata Revolutiei!”, a anuntat Cumpanasu inainte de miting.

Mai mult despre:

Comentarii: