Moartea la Congresul PSD: „Priveghi politic”. Mihai Fifor a angajat doi aplaudaci care sa anime atmosfera

politica

Jurnalistul Sebastian Zachmann de la Adevarul, prezenta sambata la Congresul PSD, anunta ca organizatorii au angajat doi aplaudaci care au avut ca scop sa aniume atmosfera.

„PSD a participat azi la propriul priveghi politic. Niciodata nu am vazut un PSD atat de resemnat, debusolat, neincrezator ca poate castiga alegerile. Partidul emana esec din nodul cravatei lui Petre Daea si pana in varful tocurilor-cui purtate de sperantele social-democrate. S-au dus vremurile in care liderii PSD ridicau sala in picioare, nici macar cu vorba, ci cu simpla lor prezenta. Azi, organizatorii au angajat doi aplaudaci ca sa mai anime atmosfera.

Nu a fost scandat nici macar o data numele Vioricai Dancila, abia de doua ori s-a strigat PSD, PSD!, cu un ton de vesnica pomenire.

Orlando Teodorovici a deschis de dimineta caietul de citate celebre si a oferit o lectie de filosofie la botul calului, in timp ce Mihai Fifor, alt barbat de incredere al doamnei Dancila, a reusit sa fie mai plictisitor decat crainicul care prezinta cotele Dunarii.

Cea mai solicitata doamna la poze a fost Lia Olguta Vasilescu, care a afisat ostentativ (cum altfel) o curea Gucci – modelul lat – in jurul taliei. Pentru PSD a inceput numaroarea inversa a devorarii interne: trei luni pana la alegeri, deci trei luni pana la groapa”, a relatat Zachmann.

Iata, intr-adevar, ce chipuri aveau delegatii PSD in timpul discursului lui Dancila.

Viorica Dancila, prim-ministru si presedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnata, sambata, candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale.

Decizia a fost luata in cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat.

Cei prezenti au votat in unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricai Dancila, votul fiind exprimat prin ridicarea mainii.

Mai mult despre: ,


Comentarii: