Moise Guran a taxat-o pe Dana Grecu, in direct: „Nu ti-e jena?”. Realizatoarea Antena 3 a raspuns foarte agresiv

news

Realizatoarea Antena 3, Dana Grecu, l-a atacat in emisiunea sa pe jurnalistul Moise Guran pentru ca s-a deplasat l-a sediul DNA in vederea realizarii unui interviu cu Laura Codruta Kovesi. „Nu ti-e jena?”, i-a transmis Guran prin SMS lui Grecu in timpul emisiunii.

Grecu a incercat sa il ironizeze pe Guran sustinand ca s-a deplasat cu „tot radioul” in biroul lui Kovesi pentru a-i lua un interviu. Interviul a avut loc in urma cu aproximativ o luna, insa Grecu a tinut sa readuca aminte acest fapt in contextul in care Kovesi a oferit, joi  un interviu in redactia Vice.com.

Moise Guran i-a transmis un SMS Danei Grecu in care a intrebat-o daca nu ii este jena.

”Am primit un mesaj de la Moise Guran. El imi scrie: Echipa noastra de transmisie este formata din doi oameni si ma intreaba daca nu mi-e jena. Ii raspund: Nu, nu imi jena. De ce sa imi fie jena? De ce mi-ar fi jena? Era o observatie. Kovesi era la ea in birou si a chemat acolo radioul. Aa, ca am zis ca v-ati mutat cu tot radioul acolo. Pai n-ati fi avut cum, din punct de vedere tehnic sa va mutati cu tot radioul. Care-i treaba?”, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: