Momentul in care jandarmii au dat cu gaze pentru a-i apara pe parlamentarii care plecau in mare viteza. Imagini pe care TV-urile nu le difuzeaza – Video

news

Jandarmii au fost foarte agresivi, miercuri seara, fata de protestatarii stransi in fata Parlamentului. La un moment dat ei au folosit si gaze lacrimogene, pentru a se asigura ca parlamentarii care plecau in viteza cu masinile nu vor pati nimic.

Sute de protestatari care scandau „Hotii” s-ai apropiat in viteza de una dintre portile Parlamentului, pe unde parlamentarii ieseau in viteza, dupa ce au votat masiv pentru schimbarea statutului judecatorilor si procurorilor. Jandarmii au incercat sa-o blocheze, dupa care au folosit gaze lacrimogene.

„Hai sa vezi ce s-a intamplat aseara. De ce s-a intamplat? citeste si afla din presa/media. A fost multa furie, dar exista happy ending. In timp ce un anume grup infractional parasea parlamentul, cu masinile vuind in mare tromba, jandarmii au facut blocaj si i-au atacat cu gaze pe cei care protestau. In spatele lor goneau, cu frica, infractori si mafioti”, a scris Mihai Constantinescu pe Facebook.

Pe durata dezbaterilor din Camera Deputatilor, aproximativ 400 de oameni au protestat in fata Parlamentului, unde au strigat „Pui de hoti si de mafioti!”, „Elicoptere pentru hahalere!”, „Hotii”, „Dragnea la puscarie!”, „Parlament penal, mars la tribunal!”, „Justitie, nu coruptie”.

In timpul protestelor s-au inregistrat si incidente, existand imbranceli intre manifestanti si fortele de ordine, dupa ce mai multi oameni au rupt cordonul de jandarmi, iesind pe sosea si blocand pentru scurt timp traficul. De asemenea, trei persoane au fost duse la Politie dupa ce doi manifestanti au acuzat ca au fost atinsi de masina in care se afla un deputat. La iesirea din Parlament, deputatii au fost huiduiti de catre manifestanti. Parlamentarii USR au iesit cu lanternele telefoanelor aprinse si s-au alaturat manifestantilor, pe care i-au aplaudat, multumindu-le ca au venit sa impiedice adoptarea legilor justitiei. Proteste au avut loc miercuri seara si in Cluj-Napoca, unde oamenii au plecat in mars pe strazi, dar si in Iasi si Sibiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: