„Mortul lui Dragnea” revine cu noi dezvaluiri: „Carmen Dan ne-a cerut sa falsificam documente”. Cum a reusit seful PSD sa-i cumpere pe judecatorii din Teleorman

news

Romica Parpalea, teleormaneanul care a depus mai multe plangeri la DNA vizandu-i pe Liviu Dragnea si Carmen Dan, revine cu noi declaratii care ii incrimineaza pe cei doi.

„Veti vedea in viitor implicati judecatori, cu sotii, cu rude care lucreaza la Consiliul Judetean Teleorman. Casa presedintelui Tribunalului Teleorman a fost construita de catre firma Tel Drum. (…) Cu doamna Carmen Dan m-am intalnit in anul 2012, cand era un neinsemnat membru de partid, o tinea Dragnea in culise. A fost presedinte la o sectie de votare cu mine. Eram colegi atat la alegerile locale, cat si la referendumul din iulie 2012. Doamna Carmen Dan sa va explice ce a cautat in joia dinaintea alegerilor in biroul actualului deputat Boboc Valentin, unde am fost si eu si toti ceilalti presedinti din sectiile de votare, in care ne oferea directive clare venite din partea domnului Dragnea sa modificam procesele verbale in dosarul ‘Referendumului’, deoarece prezenta de vot la sectia mea era de 38%. Verificati la sectia unde Carmen Dan a fost presedinte, daca s-a modificat procesul verbal cu prezenta la vot la alegerile locale”, a declarat Romica Parpalea, miercuri, in fata DIICOT, unde a depus o noua plangere impotriva lui Carmen Dan.

„Niciodata nu vorbesc fara probe, fara documente si fara martori. Doamna ministru, in viitorul apropiat, va trebui sa prezinte opiniei publice cum a putut sa actioneze atat la instantele judecatoresti din Teleorman, cum a organizat acest grup infractional la nivelul prefecturii, cum a putut din postura de subprefect al judetului Teleorman sa oblige, in complicitate cu prefectul, sa ia atributiunile acestuia privind infiintarea comisiilor de fond funciar. (.,..) Am sa demonstez procurorilor mecanismul prin care bani publici initiat de dna Carmen Dan, la nivelul judetului Teleorman, a avut acces in peste 92 de localitati impreuna cu un grup de persoane din interiorul prefecturii Teleorman. De ce am venit la DIICOT? Deoarece dumnealor se ocupa de grupuri infractionale si am venit sa depun aceasta plangere si sa prezint aceste dovezi”, a mai spus Parpalea.

Ministrul Afacerilor Interne a mers, luni, la sediul DIICOT unde a depus o plangere pe numele lui Romica Parpalea. Carmen Dan il acuza pe acesta de santaj, obstructionarea organelor judiciare si constituirea unui grup infractional organizat, dupa ce barbatul a depus o plangere la DNA pe numele ei si al lui Liviu Dragnea.

„Acum ceva timp, acest personaj, pe treptele DNA, a facut public ca a depus un denunt impotriva mea, precizad ca as fi exercitat, intr-o calitatea detinuta anterior, cea de prefect, anumite acte de abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta. (..) Nu am fost citata la DNA. (..) Nu l-am cunoscut niciodata. Nu m-am interesat de el. Nu este decat un instrument, in spatele lui sunt alte interese, politice. Serveste un grup de interese, in special politice. (..) Exista o inregistrarea in care acest personaj spune ca a facut lucrul acesta din razbunare. (..) Nu stiu de ce ma uraste”, a declarat Carmen Dan, dupa ce a depus plangere la DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: