Muribundul PSD: „Iohannis a mers in America si a venit cu o sapca”. Dancila cu ce a venit?

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis nu este adaptat la ce se intampla in tara, ca a blocat in ultimul an orice, iar tot ce a putut sa faca in urma tragediei din Ialomita a fost sa atace Partidul Social Democrat.

„Avem un presedinte care a blocat in ultimul an orice, asa ca acum spune ce nu a facut, ca nu poate spune ce a facut. Cred ca e o zi de campanie in care e nervos ca a facut drumul pana in Moldova. Eu nu l-am vazut de multe ori la Iasi sau in vreun spital, dar stiu ca vinerea blocheaza traficul cu coloana de masini pentru a merge acasa. Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara. A mers in America si a venit cu o sapca. Astazi am avut o tragedie nationala, iar tot ce a putut presedintele Romaniei a fost sa atace PSD”, a scris Steriu, sambata, pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata condoleante familiilor victimelor accidentului rutier care a avut loc in judetul Ialomita, precizand ca l-a intristat foarte mult, si a subliniat ca lipsa de infrastructura ucide si ca „nepasarea criminala a PSD costa vieti de romani”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: